Autoglas brugge official logo

altijd de scherpste prijs

Autoruit Vervangen

Heeft u een nieuwe autoruit nodig? Wij kunnen alle voorruiten, zijruiten, achterruiten en het panoramisch dak van personenwagens en bestelwagens vervangen, ongeacht het merk en type. De vervangingen gebeuren met ruiten van originele kwaliteit, Europees gekeurd en aangeleverd door Saint-Gobain Sekurit Service, Pilkington, Glavista, Quicar & Carbest.

Onze lijmen en primers worden uitsluitend geleverd door Teroson (Henkel), Deze fabrikant garandeert ons roestvrij koetswerk na behandeling, alsook een perfecte hechting tussen ruit en carrosserie. Beide beloftes werden over al onze jaren ervaring getest en goedgekeurd!

Indien uw autoruit op voorraad is bij één van onze leveranciers kan deze binnen de 24u in ons service center geleverd worden. Wij proberen daarna de ruit zo snel mogelijk te vervangen volgens uw beschikbaarheid. Ons doel is om u binnen de twee werkdagen te helpen.

Een gestroomlijnde zwarte Tesla met een nieuwe autoruit. Wij kunnen uw Tesla voorzien van een nieuwe autoruit volgens fabrieksspecificaties. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Tesla-modellen.
Een Mercedes Transit met een nieuwe voorruit en zwarte privacy ramen. Wij vervangen de voorruit van uw bedrijfswagen door een nieuwe autoruit. Ook kunnen wij zwarte ramen plakken voor extra privacy.

Namontage

Inbouwruiten

U heeft een (bestel)wagen waar nog geen achter- of zijruiten in zitten? Geen probleem, Autoglas Brugge kan deze voor de meeste wagens nadien inbouwen. De ruit wordt nauwkeurig afgetekend en uitgesneden op het koetswerk waarna we alles perfect op maat monteren. Niets zo vervelend als een fietser of andere zwakke weggebruiker die in uw dode hoek zit. Gelukkig is dit met deze ingreep verleden tijd!

Let wel, wij kunnen u helaas geen COP-attest hiervoor afleveren. Meer informatie hieromtrent? Geef een seintje en dan verduidelijken we dit graag.

AUTOGLAS BRUGGE

contact

Bent u glasbreuk verzekerd?
cindy aelvoetcindy aelvoet
13:52 11 Jan 24
Van mail tot de plaatsing van een nieuwe autoruit ging heel vlot.Snelle en heel vriendelijke service!Bedankt!
Jens ConstantJens Constant
18:13 08 Jan 24
Topervaring!Snelle en goeie communicatie.Heel goeie service.Prijs/kwaliteit top.Even ter info: Ik had een offerte gevraagd bij een concurrent (die heel veel op TV en radio komt). Daar was de offerte 65% duurder. Schandalig!
Amber DobbelsAmber Dobbels
10:33 18 Dec 23
Wat een goede service!Van eerste contact per mail tot het plaatsen was alles top.Oog voor details en goede afwerkingen.Voor prijs/kwaliteit ook echt een 10/10.
Celien DewulfCelien Dewulf
07:41 20 Nov 23
Heel snelle reactie (zelfs op vrijdagavond!) en vlot een snelle afspraak kunnen regelen. Vriendelijk en correct! Een echte aanrader.
Dirk DekeyserDirk Dekeyser
06:21 17 Nov 23
Super qua service, kwaliteit en prijs. Een echte aanrader!
Emily DombrechtEmily Dombrecht
12:10 10 Nov 23
Super vriendelijke, eerlijke mens! Heeft ons meteen geholpen en er alles aan gedaan om de schade zo goed mogelijk te herstellen. Zeker een aanrader! Steekt ver uit boven Carglass op gebied van prijs/kwaliteit en eerlijkheid! Ook meteen bereikbaar via Whatsapp. Bedankt hiervoor! 😉Foto’s voor & na
Dirk DiedensDirk Diedens
18:41 08 Nov 23
Onlangs de voorruit laten vervangen. Inderdaad een scherpe prijs maar minstens even belangrijk, een prima service! Vlotte communicatie per mail en telefonisch, vlug geholpen en prima werk geleverd. Aanrader!
Charlotte WallecanCharlotte Wallecan
09:23 01 Nov 23
Altijd een top service, zeer vriendelijk en behulpzaam. Gaat zeer snel te werk en geen betere prijskwaliteit te vinden dan hier.
Thomas DesmidtThomas Desmidt
16:07 04 Oct 23
Enorm snelle + professionele service én ook nog eens meer dan de helft goedkoper dan een welbekende concurrent! Absolute aanrader. Bedankt autoglas!
marinus de grootemarinus de groote
18:04 16 Feb 23
Top service!!!Snel geholpen en tegen scherpe prijsZeker aanrader
Charlot PauwelsCharlot Pauwels
12:53 22 Jan 23
Vlotte regeling voor afspraak. Goeie timing en perfecte afwerking! Top!
Marc NeeseMarc Neese
19:28 06 Nov 22
Zekerheid van ervaren vakmannen aan een zeer concurrentiële prijs. Al mijn vrienden stuur ik naar Autoglas Brugge!!
ANZHELA BILONOZHKOANZHELA BILONOZHKO
06:29 30 Sep 22
Ik ben echt content! twee geweldige professionals! Veel bedankt!
js_loader
Chat openen
Heeft u hulp nodig?
WhatsApp
Hallo! Hoe kunnen we u helpen?